HOME PAGE RIBA FARRE
(+34)902.137.437 | info@ribafarre.com| Segueix-nos a: Riba Farre a LinkedInRiba Farre en TwitterRiba Farre en FacebookRiba Farré en Youtube

EL NOSTRE COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

Comercial Riba Farré té un compromís ineludible amb la protecció del medi ambient i el paper que juga la indústria del reciclatge en la conservació dels recursos naturals. Tant l’activitat diària del nostre equip, com els productes que oferim tenen un efecte positiu en l’entorn. La nostra activitat evita que s’extreguin nous recursos de la naturalesa, i garantim que el material recollit tingui “una segona vida” convertint-se en nou producte. Convertim en realitat la filosofia de les tres “erres”: reduir, reutilitzar i reciclar.

Els materials reciclats redueixen la demanda de nous materials, una dada a tenir molt en compte si considerem l’estalvi energètic que suposa a nivell mundial. Milers de productes comercials i industrials es fabriquen a partir de segones matèries, la qual cosa redueix la utilització dels recursos naturals i el conseqüent impacte per al planeta. Per això, a Riba Farré treballem per millorar contínuament els nostres equips i aconseguir que els percentatges de material reciclat siguin cada cop més alts. De la mateixa manera, realitzem contínues innovacions per reduir el volum del material reciclat, i aconseguir que els residus que finalment van a l’abocador siguin mínims. El nostre objectiu és obtenir un major rendiment i uns processos de reciclatge més eficients.

A Riba Farré tenim clar que el metall usat pot ser reutilitzat en una gran quantitat d’aplicacions, i que aquest aprofitament sempre és millor que l’abandonament dels materials. Per això, quan productes metàl·lics com els vehicles o les maquinàries deixen d’utilitzar-se en la seva forma actual, recuperem els components metàl·lics, els processem i els donem la forma i la grandària adequades perquè es tornin a utilitzar en la fabricació de nous productes. Més tard, gràcies a la nostra àmplia flota de camions, aconseguim donar ràpida resposta a les demandes dels nostres clients. I, certament, percebem com cada dia la societat valora més els materials reciclats.

El benefici mediambiental de la recuperació i el reciclatge és un element clau en la nostra activitat diària. Els nostres serveis inclouen tot el procés de recuperació del metall: la recollida, l’estandardització de les formes i grandàries, la presentació en bales, i el transport final del material ja recuperat, a punt per ser reintroduït en el procés de fabricació d’un producte. La nostra activitat beneficia a consumidors i indústries, proporcionant-los una forma fàcil i ràpida de reciclar i reutilitzar peces metàl·liques que no poden ser usades en la seva forma primitiva. I, al mateix temps, els fabricants es beneficien d’un proveïdor fiable i rendible, que a més presenta les matèries primeres amb les especificacions tècniques que exigeix la indústria.

A Riba Farré som conscients de la importància de mantenir bones relacions amb els nostres veïns. Per això, i tot i estar ubicats en una zona completament industrial, posem especial atenció a reduir els sorolls i evitar l’impacte visual dels nostres processos. Tota la nostra maquinària i el nostre magatzem estan dins d’una nau industrial que manté les màximes exigències respecte a la higiene i a l’ordre, sense oblidar en cap moment l’eficàcia i el màxim rendiment de la nostra planta.

 

 

Empresa Certificada ISO 9001:2000 Empresa Certificada ISO 9001:2000 Empresa Certificada ISO 9001:2000 Empresa Certificada ISO 9001:2000 Gremi de Recuperacio Gold Member BIR (Bureau of International Recycling)
Premio a la Internacionalización de la Economía Catalana 2003

La Agencia de Calidad de Internet

Nº A724041600Registered Since 2005
Calidad
certificada
Calidad
certificada
Member of ISR Miembro de la FER Presidencia del Gremi

Gold Member BIR

Premio a la
internacionalización

Web certificada

AQSIQ Licence


c/Botánica,37-39 - 08908 Hospitalet del Llobregat (BARCELONA - España) - Tel(34) 902.137.437 - (34) 932 643 630 - Fax(34)93.336.30.27
Delegación Latinoamérica : Carrera 7 # 83-40 oficina # S 202 Bogotá, D.C. COLOMBIA Tel (571) 480 15 76 Fax (571) 257 13 96
Aviso Legal - Diseño Web